Hoe bestellen en Tarieven

Hoe ga ik nu te werk?

Als u besluit iets te laten maken door mij.. dan ontvang ik graag goede scherpe en grote foto’s (MB’s). Ik vraag dan wat de wensen zijn qua kleuren, grootte en waar het voor bedoelt is. Ik ga dan aan de slag en als ik denk dat het goed is, stuur ik een klein concept met watermerk uw kant op.. Als u het goedgekeurd hebt, vraag ik de betaling te doen, en zodra deze op mijn rekening is bijgeschreven stuur ik het originele bestand door naar bijv. Agility-World die er een mooie sticker, bedrukking op kleding oid van kan maken.
De bewerking kan dat gebruikt worden voor allerlei doeleinden, ik teken mijn werk over algemeen met ©oDB design en www.pixelarious.nl .. klein stukje reclame dat meelift in uw bewerking. Daarentegen ben ik niet duur.. ik vraag voor een bewerking 75 euro incl. btw bij gebruik tot 4 foto’s, iedere extra foto is 10 euro extra excl. btw.

*If you wish me to make something nice for you, I handle the following ‘rules’..
I’d like to receive the photo’s, sharp and large in MB. I wish to know what you’d like me to make you. Colour, size and whats it ment for. When I think the concept is oke, I will send it to you in small size with a watermark. After the payment, you’ll receive the original by email. Signed with ©oDB design and www.pixelarious,nl, a little advertisement for my work. But I’m not expensive.. 75 euro’s for a concept till 4 photo’s incl btw, every photo extra cost 10 euro per photo excl. btw.

Reacties zijn gesloten.